Αθλητικά παπούτσια Reebok All Terrain Super M45556

62,24 € με Φ.Π.Α

-51%

127,02 € με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

  • 40.5

Πολύ ελαφριά, άνετα, με άριστη διαπνοή αθλητικά παπούτσια, ένα από το πιο κατάλληλα μοντέλα της Reebok για τρέξιμο.

Η ιδέα για τα αθλητικά παπούτσια Reebok All Terrain Super, κατάλληλα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, γεννήθηκε από τους αγώνες Spartan της Reebok. Κατασκευασμένα έτσι ώστε να κατακτάνε κάθε εμπόδιο, τα αθλητικά παπούτσια της σειράς Reebok All-Terrain Super είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παπούτσι για τρέξιμο. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες διασφαλίζει άνεση και σταθερότητα, ώστε να μπορείτε να αγωνιστείτε σαν Σπαρτιάτης. Τα παπούτσια All Terrain Super με ιδιαίτερο χρωματισμό που συνδυάζει το μάυρο με το κίτρινο προσφέρουν την καλύτερη απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα για διαδρομές μεγαλύτερης διάρκειας.

Στα πλάι διαθέτουν σημεία αποστράγγισης, που επιτρέπουν το νερό να φεύγει γρήγορα και εύκολα

Οι τετραγωνισμένες προεξοχές εξασφαλίζουν την τριβή 360 μοιρών και διασφαλίζουν την καλύτερη πρόσφηση σε όλες τις επιφάνειες, ιδίως στις ολισθερές.

Στο επάνω μέρος ενσωματώθηκε η τεχνολογία Duragrip, χάρη στην οποία διασφαλίζεται ηανθεκτικότητα στα σημεία που είναι περισσότερο εκτεθειμένα στη φθορά.

Στο σημείο κάτω από το πέλμα ενσωματώθηκε η τεχνολογία Rock Guard για προστασία ενάντια σε μυτερά αντικείμενα.

Τα δόντια στην μέση του πέλματος παρέχουν καλύτερο κράτημα και προστασία για σκαρφάλωμα σε σχοινιά και τοίχους.

Πολύ ελαφριά, άνετα, με άριστη διαπνοή χάρη στα χρησιμοποιημένα υλικά κατασκευής, τα αθλητικά παπούτσια Reebok All Terrain Super, ένα από το πιο κατάλληλα μοντέλα της Reebok για τρέξιμο, είναι ιδανική επιλογή για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. 

Αν προτιμάτε τον χρωματικό συνδυασμό μάυρο με κόκκινο μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο μοντέλο ακολουθώντας τον σύνδεσμο Reebok All Terrain Super 2.0

 

30 προϊοντα στην κατηγορια