ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας συστήθηκε τον Νοέμβριο του 2014 και από τότε λειτουργεί το φυσικό κατάστημα στην έδρα της εταιρείας (Δράμα – Πυθαγόρα, 20).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.brandsnow.gr λειτουργεί από το 2016 με τις χαμηλότερες τιμές σε περισσότερα προϊόντα σε σύγκριση με παρόμοια καταστήματα στην Ελλάδα.

Στην εποχή μας, μια εποχή μόνιμης κρίσης, όλοι προσπαθούμε να κάνουμε οικονομία με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαζόμαστε με κάτι που είναι πολύ φθηνό αλλά όχι ποιοτικό. Γι’ αυτό η εταιρεία μας συνεχώς αναζητά αξιόπιστους προμηθευτές επώνυμων ποιοτικών προϊόντων, οι οποίοι μπορούν να μας τα προσφέρουν σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλές τιμές, ώστε και εμείς με τη σειρά μας να τα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε ελκυστικές τιμές.

Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων που σας προσφέρουμε αποτελούν τα επώνυμα υποδήματα, κυρίως της γνωστής εταιρείας Salomon. H εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της Salomon HELLAS. 

Ωστόσο δεν περιοριζόμαστε μόνο σε υποδήματα. Εισάγουμε και άλλα επώνυμα προϊόντα (ενδύματα, αξεσουάρ), αλλά μόνο εκείνα που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε τιμές που είναι χαμηλότερες σε σύγκριση με άλλα καταστήματα.

Αν βρίσκεστε κοντά στην περιοχή Δράμας, μπορείτε να επισκεφτείτε και το φυσικό μας κατάστημα, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δράμα – Αρκαδικό

Πυθαγόρα 20 (έναντι της εκκλησίας του Αρκαδικού)

973706.jpg

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε κι εκτός ωραρίου καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και αργιών, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2521058141, 6949446087, 6949446088).

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος ισχύουν και στο φυσικό κατάστημα.

Η εταιρεία μας λειτουργεί νόμιμα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ως ατομική επιχείρηση.

Έδρα: Πυθαγόρα, 20 – Αρκαδικό, 66100 Δράμα

ΑΦΜ: 150116155
ΔΟΥ: Δράμας

 


Είδατε Πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Menu

Top