ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Γενικά

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα www.brandsnow.gr. Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τους καταλάβατε και ότι συμφωνείτε με αυτούς πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή. Η εταιρεία μας μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη της Ιστοσελίδας / χρήση των υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται μέσω αυτής από ανηλίκους, αφού δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου και επιβεβαίωσης της ταυτότητας κάθε επισκέπτη – χρήστη. Ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την ιστοσελίδα. Αν δεν συμφωνεί, μερικώς ή ολικώς, με το περιεχόμενο των όρων χρήσης συνιστούμε να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών της.

Επιστροφές προϊόντων και χρημάτων

Α. Επιστροφή προϊόντος από μέρους του πελάτη και αντικατάστασή του με άλλο.

Η εταιρεία μας θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του, τηλεφωνικά (+302521058141) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]). Αφού γίνει η συνεννόηση με την εταιρεία ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.brandsnow.gr.  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη. Η επιστροφή του αρχικού προϊόντος θα γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών, την οποία θα υποδείξει η εταιρεία μας. Το νέο προϊόν θα αποσταλεί άμεσα μόλις η εταιρεία θα παραλάβει το επιστρεφόμενο προϊόν. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής) και πλήρη την συσκευασία του.

Β. Επιστροφή προϊόντος λόγω λάθους της εταιρείας brandsnow.gr.

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος,  η brandsnow.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 3 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική  (+302521058141) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]), από την πλευρά του αγοραστή με την εταιρεία. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής) και πλήρη την συσκευασία του.

Γ. Επιστροφή προϊόντος με αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων

Λόγω του ότι το κατάστημα κλείνει η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή. Γι' αυτόν τον λόγο πριν προχωρήσετε στην παραγγελία συμβουλευτείτε τον οδηγό μεγεθών ώστε να αποφύγετε λανθασμένη επιλογή.

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή στα τηλέφωνα: +302521058141, +306949446087, +306949446088.

Δ. Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας, εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή την αντικατάσταση του με άλλο ή (γ) να ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων. Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του ή φέρει φθορές λόγω ανεπαρκής φροντίδας και εσφαλμένης συντήρησης (ξήρανση στον ήλιο ή ακόμα χειρότερα κοντά σε πηγές θερμότητας, ή τη χρήση των προϊόντων ακατάλληλων για τον καθαρισμό). Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία στα τηλέφωνα: +302521058141, +306949446087, +306949446088.

Εγγύηση αυθεντικότητας

Η εταιρεία μας εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα που διαθέτει είναι 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα www.brandsnow.gr και προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα «brandsnow.gr», ζητούνται από τον πελάτη το πλήρες ονοματεπώνυμό του, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, ο αριθμός του κινητού ή του σταθερού του τηλεφώνου και η ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία μας, τηρώντας την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) 2016/679, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη, και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου. 

 


Είδατε Πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Menu

Top