Αθλητικά παπούτσια γυναικεία Salomon Sonic Ra Max W Purple 404783

Νέο προϊόν

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!

Περισσότερες λεπτομέρειες

68,78 €με ΦΠΑ

159,95 €με ΦΠΑ

  • 36
  • 37 1/3
  • 38
  • 41 1/3
  • 42
Διαθέσιμο

- +

 
Άλλες πληροφορίες

Αθλητικά παπούτσια γυναικεία Salomon Sonic Ra Max W Purple 404783

Το παπούτσι Sonic RA Max από τη Salomon έχει βελτιώσει τις προηγούμενες εκδόσεις του με περισσότερη άνεση, προσαρμογή, απορρόφηση κραδασμών και βέλτιστη ανάκαμψη ενέργειας που χωρίς αμφιβολία θα ενισχύσει τις επιδόσεις σας τόσο στην προπόνηση  όσο και στους αγώνες.

Η σόλα Wet Traction Contagrip είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε τύπο εδάφους, σε υγρές ή ολισθηρές επιφάνειες εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση. Στη μεσαία σόλα η  Salomon επέλεξε γι' αυτό το μοντέλο την τεχνολογία VIBE, η οποία συνδυάζει δύο πολυτελείς ενώσεις: το Energy Cell, το οποίο σας προσφέρει μια εξαιρετική μετάδοση ενέργειας και ανάκαμψη σε κάθε βήμα και το OPAL, το οποίο σας δίνει μέγιστη απορρόφηση και μειώνει δονήσεις.

Αυτό το running παπούτσι ενσωματώνει την τεχνολογία Sensifit που παρέχει σταθερή και ακριβή προσαρμογή στο σχήμα του ποδιού σας και μέσα του, η εσωτερική σόλα Ortholite αυξάνει τα επίπεδα άνεσης, φρεσκάδας και υγιεινής.

Το υλικό του επάνω μέρους, δικτυωτή ύφανση, διασφαλίζει την διαπνοή στα πόδια σας ώστε να μπορείτε να περπατάτε ή να τρέχετε με απόλυτη ελευθερία, ελαφρότητα και άνεση με αυτά τα υπαίθρια παπούτσια που έχει σχεδιάσει η Salomon για τους πιο εξειδικευμένους δρομείς.

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Menu

Top